Openingstijden IKEA Barendrecht

Als je op zoek bent naar de openingstijden van IKEA Barendrecht, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel zullen we je alles vertellen over de openingstijden van deze populaire meubelwinkel in Barendrecht.

Openingstijden doordeweeks

Op doordeweekse dagen is IKEA Barendrecht geopend van 10:00 uur ‘s ochtends tot 21:00 uur ‘s avonds. Dit betekent dat je ruim de tijd hebt om op je gemak door de winkel te struinen en inspiratie op te doen voor je interieur. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, een kast of accessoires, bij IKEA Barendrecht vind je het allemaal.

Openingstijden in het weekend

In het weekend heeft IKEA Barendrecht aangepaste openingstijden. Op zaterdag is de winkel geopend van 10:00 uur ‘s ochtends tot 18:00 uur ‘s avonds. Op zondag kun je bij IKEA Barendrecht terecht van 12:00 uur ‘s middags tot 17:00 uur ‘s avonds. Het weekend is vaak een populaire tijd om te winkelen, dus het kan drukker zijn dan doordeweeks. Houd hier rekening mee als je een bezoek aan IKEA Barendrecht plant.

Feestdagen en bijzondere openingstijden

Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden van IKEA Barendrecht afwijken. Het is altijd verstandig om voorafgaand aan je bezoek de website van IKEA te raadplegen om er zeker van te zijn dat de winkel geopend is. Op sommige feestdagen, zoals Kerstmis en Nieuwjaarsdag, kan het zijn dat IKEA Barendrecht gesloten is.

Daarnaast kan het voorkomen dat IKEA Barendrecht bijzondere openingstijden hanteert, bijvoorbeeld tijdens een speciale actie of evenement. Ook hiervoor kun je het beste de website van IKEA raadplegen of contact opnemen met de klantenservice.

Adres en bereikbaarheid

IKEA Barendrecht is gevestigd aan de Hamburg 1 in Barendrecht. De winkel is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, kun je gratis parkeren op het parkeerterrein van IKEA. Daarnaast is er ook een bushalte in de buurt, waardoor je gemakkelijk met het openbaar vervoer naar de winkel kunt reizen.

Conclusie

De openingstijden van IKEA Barendrecht zijn doordeweeks van 10:00 uur tot 21:00 uur, op zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur en op zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur. Tijdens feestdagen en bijzondere gelegenheden kunnen de openingstijden afwijken, dus het is altijd verstandig om vooraf de website van IKEA te raadplegen. Met de ruime openingstijden en goede bereikbaarheid is IKEA Barendrecht de ideale plek om inspiratie op te doen voor je interieur en al je meubels en accessoires te kopen.

Plaats een reactie