Openingstijden Kwantum

De openingstijden van Kwantum zijn van groot belang voor klanten die graag deze winkel bezoeken. Kwantum is een bekende winkelketen in Nederland die gespecialiseerd is in woninginrichting en decoratie. Met een breed assortiment aan meubels, vloeren, raamdecoratie en andere interieurartikelen, trekt Kwantum dagelijks veel klanten aan. In dit artikel zullen we de openingstijden van Kwantum bespreken en hoe deze kunnen variëren per locatie.

Openingstijden per filiaal

Elk filiaal van Kwantum hanteert zijn eigen openingstijden, die kunnen variëren op basis van de locatie en de dag van de week. Het is daarom belangrijk om de specifieke openingstijden van het gewenste filiaal te controleren voordat je een bezoek plant. Gelukkig is deze informatie gemakkelijk te vinden op de website van Kwantum.

Om de openingstijden van een specifiek filiaal te vinden, kun je naar de officiële website van Kwantum gaan en de winkelzoeker gebruiken. Hier kun je jouw locatie invoeren en de dichtstbijzijnde filialen vinden. Na het selecteren van een filiaal, worden de openingstijden weergegeven. Deze informatie is ook beschikbaar op andere online platforms, zoals Google Maps en sociale media.

Over het algemeen zijn de openingstijden van Kwantum als volgt:

  • Maandag: 09:30 – 18:00
  • Dinsdag: 09:30 – 18:00
  • Woensdag: 09:30 – 18:00
  • Donderdag: 09:30 – 21:00
  • Vrijdag: 09:30 – 18:00
  • Zaterdag: 09:30 – 17:00
  • Zondag: Gesloten

Het is belangrijk op te merken dat deze tijden kunnen variëren per filiaal. Sommige filialen kunnen bijvoorbeeld op donderdagavond langer open blijven, terwijl andere filialen op zondag geopend kunnen zijn. Daarom is het altijd verstandig om de specifieke openingstijden van het gewenste filiaal te controleren.

Feestdagen en afwijkende openingstijden

Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden van Kwantum afwijken. Op nationale feestdagen, zoals Kerstmis, Nieuwjaarsdag en Pasen, zijn de meeste filialen gesloten. Het is raadzaam om voorafgaand aan een feestdag de website van Kwantum te raadplegen om de exacte openingstijden te controleren.

Daarnaast kan het voorkomen dat een filiaal van Kwantum tijdelijk afwijkende openingstijden hanteert vanwege bijvoorbeeld renovaties of speciale evenementen. Deze afwijkende openingstijden worden meestal ruim van tevoren gecommuniceerd via de website, sociale media en in de winkel zelf.

Online winkelen bij Kwantum

Naast de fysieke winkels biedt Kwantum ook de mogelijkheid om online te winkelen. Dit betekent dat je op elk moment van de dag, ongeacht de openingstijden, kunt genieten van het brede assortiment van Kwantum. Het online winkelen bij Kwantum is eenvoudig en handig. Je kunt de producten bekijken, vergelijken en direct bestellen vanuit het comfort van je eigen huis.

Hoewel online winkelen bij Kwantum 24/7 beschikbaar is, is het belangrijk om rekening te houden met de levertijden. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, wordt deze verwerkt en verzonden. De levertijd kan variëren, afhankelijk van het product en de beschikbaarheid. Het is raadzaam om de geschatte levertijd te controleren voordat je een bestelling plaatst.

Conclusie

De openingstijden van Kwantum zijn van groot belang voor klanten die graag deze winkel bezoeken. Het is essentieel om de specifieke openingstijden van het gewenste filiaal te controleren, aangezien deze kunnen variëren per locatie en dag van de week. Kwantum biedt een handige winkelzoeker op hun website om de openingstijden van filialen te vinden. Daarnaast kunnen feestdagen en afwijkende openingstijden invloed hebben op de reguliere openingstijden. Het online winkelen bij Kwantum biedt een alternatief voor klanten die op elk moment van de dag willen winkelen. Het is belangrijk om rekening te houden met de levertijden bij online bestellingen. Kortom, met de juiste informatie over de openingstijden van Kwantum, kun je optimaal genieten van het brede assortiment van deze populaire winkelketen.

Plaats een reactie